Amestecam drojdia cu zaharul, 2 linguri de apa si o lingura faina. O lasam la crescut 10 min. Pe urma o turnam peste faina si amestecam bine cu apa calduta. La sfarsit adaugam si uleiul si framantam bine pana obtinem un aluat elastic. Il acoperim cu un prosop si il lasam la caldura sa creasca cam o ora.
Intre timp ce aluatul creste, radem branza intr-un castron. Adaugam mararul verde impreuna cu ceapa tot verde, bineinteles maruntite si le amestecam bine.
Dupa ce a dospit aluatul, il punem pe o planseta unde turnam putin ulei. Mie mi-a iesit un aluat asa de elastic si de usor de modelat , ca aproape nu aveam nevoie de ulei. Il impartim in bucatele rotunde pe care le intindem putin cu mana si punem branza pe deasupra .
Comentarii (22):
Superbe chear ce leam facut
Foarte apetisante
Ce fel de branza pun? cu telemea vine bine????
Foarte bune!
Bune bune
Nu sint dietetice daca le prajiti in ulei, mai ginditiva si la sanatate nu numai ce bagati in burduf
Chiar acum fac sper sa iasa bine
Excelent.......
Excelent!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perfect...:)