Placinte cu branza si marar
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Amestecam drojdia cu zaharul, 2 linguri de apa si o lingura faina. O lasam la crescut 10 min. Pe urma o turnam peste faina si amestecam bine cu apa calduta. La sfarsit adaugam si uleiul si framantam bine pana obtinem un aluat elastic. Il acoperim cu un prosop si il lasam la caldura sa creasca cam o ora.
- Intre timp ce aluatul creste, radem branza intr-un castron. Adaugam mararul verde impreuna cu ceapa tot verde, bineinteles maruntite si le amestecam bine.
- Dupa ce a dospit aluatul, il punem pe o planseta unde turnam putin ulei. Mie mi-a iesit un aluat asa de elastic si de usor de modelat , ca aproape nu aveam nevoie de ulei. Il impartim in bucatele rotunde pe care le intindem putin cu mana si punem branza pe deasupra .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Superbe chear ce leam facut
anonymous
Foarte apetisante
anonymous
Ce fel de branza pun? cu telemea vine bine????
anonymous
Foarte bune!
anonymous
Bune bune
anonymous
Nu sint dietetice daca le prajiti in ulei, mai ginditiva si la sanatate nu numai ce bagati in burduf
anonymous
Chiar acum fac sper sa iasa bine
anonymous
Excelent.......
anonymous
Excelent!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Perfect...:)
Punctează această reţetă