Plăcinte din foitaj cu brânză: o rețetă super ușoară și delicioasă
Plăcinte din foitaj cu brânză: o rețetă super ușoară și delicioasă
Astăzi vă aducem o versiune gustoasă și vegetariană: plăcinte din foitaj cu brânză și smântână! Cu o foaie crocantă și aurie și o inimă cremoasă de crème fraîche și brânză Comté, aceste mici bucățele sunt ideale pentru un aperitiv sau chiar însoțite de o salată pentru o masă completă! :-)
Cum se păstrează aceste produse de patiserie cu brânză? Le puteți păstra până la trei zile într-un recipient etanș în frigider.
Le pot congela? Puteți congela pufuleții fără nicio problemă!
Ce garnitură pot adăuga la frișcă? -această rețetă este vegetariană. Puteți adăuga o altă brânză la alegere sau o puteți înlocui cu una pe care o preferați. Simțiți-vă liberi să adăugați ciuperci la grătar și ierburi aromatice! Puteți face această rețetă și cu pesto, mozzarella și roșii uscate la soare, de exemplu! Pentru o versiune non-vegetariană, adăugați șuncă, chorizo, bacon la grătar sau mezeluri la alegere.
Friand-urile trebuie consumate calde sau reci? Deși noi preferăm friand-urile calde, le puteți mânca reci fără nicio problemă!