Plăcinte din foitaj cu brânză: o rețetă super ușoară și delicioasă

votează acum
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
30 min

Astăzi vă aducem o versiune gustoasă și vegetariană: plăcinte din foitaj cu brânză și smântână! Cu o foaie crocantă și aurie și o inimă cremoasă de crème fraîche și brânză Comté, aceste mici bucățele sunt ideale pentru un aperitiv sau chiar însoțite de o salată pentru o masă completă! :-)


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min

Observații

Cum se păstrează aceste produse de patiserie cu brânză?

Le puteți păstra până la trei zile într-un recipient etanș în frigider.

Le pot congela?

Puteți congela pufuleții fără nicio problemă!

Ce garnitură pot adăuga la frișcă?

-această rețetă este vegetariană. Puteți adăuga o altă brânză la alegere sau o puteți înlocui cu una pe care o preferați.
Simțiți-vă liberi să adăugați ciuperci la grătar și ierburi aromatice!
Puteți face această rețetă și cu pesto, mozzarella și roșii uscate la soare, de exemplu!
Pentru o versiune non-vegetariană, adăugați șuncă, chorizo, bacon la grătar sau mezeluri la alegere.

Friand-urile trebuie consumate calde sau reci?

Deși noi preferăm friand-urile calde, le puteți mânca reci fără nicio problemă!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+