Acasă - Petitchef
Rețete
Aperitiv
Rețete cu bacon
Rețete aperitiv cu bacon 10 rețete
(2 voturi), (13)
Aperitiv Foarte ușor 5 min 30 min
Ingrediente : 8 cartofi mici 8 felii de bacon afumat
(2 voturi), (17)
Aperitiv Ușor 1 oră 20 min
Ingrediente : Metoda Tangzhong : 100 ml apa 20 gr de faina T45 350 gr de faina T45 45 gr zahar 1 lingurita de sare 10 gr lapte praf 15 gr drojdie proaspata (ou 5...
(1 vot), (1)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente : 1 pâine de casă 1 brânză reblochon 1 linguri de crème fraiche (+/-) piper sare 100 gr bacon (+/-) 1/2 ceapă
(53 voturi), (8) , (103)
Aperitiv Foarte ușor 50 min 40 min
Ingrediente : 1 kg cartofi 150 g cascaval 30 g branza de oaie 4 linguri cu varf de faina 2 oua 100 g bacon sare,piper
(12 voturi), (23)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente : 100 g bacon afumat 100 g faina 50 g branza rasa, gen cascaval 2 linguri patrunjel proaspat tocat 2 oua 6 linguri lapte sare, piper ulei pentru uns...
(28 voturi)
Baconul este carne cu grasime afumata, obtinuta din burta porcului. Insa mai multe populatii ale lumii il obtin din parti diferite.
(5 voturi), (20)
Aperitiv Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente : 2 vinete felii de bacon mozarella piper
(34 voturi), (3) , (58)
Aperitiv Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente : 2 felii paine 1 ou 3 lg lapte 2 catei de usturoi 2 felii branza 1 felie bacon oregano castravete
(8 voturi), (1) , (34)
Aperitiv Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente : 2 jumatati de piept de pui , dezosat, fara piele sare piper 1 lingurita de boia dulce 1 lingurita de boia iute 2 lingurite de ulei de...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
(8 voturi), (1) , (13)
Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : piept de pui - bacon - un gogosar rosu - 1-2 dovlecei - 3-4 cepe rosii - ulei masline - oregano, cimbru, rosmarin, condiment de pui - bete de...
(2 voturi), (3)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente : 2 linguri de ulei de masline. 2 cepe (un soi dulce) taiate rondele, bacon 150-200g, taiat feliute, o cana de smantana groasa, sare, piper dupa...
(42 voturi)
Weekendul e pentru mine motiv de relaxare, cand desi ceasul biologic imi da trezirea la fel ca in zilele de lucru obisnuite, pierd timpul lenevind in pijamale, la televizor sau citind ziarul preferat. Momentul meu de rasfat culinar e un mic dejun tarziu, sau un brunch!