Placinta aperitiv cu legume

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

7

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Pregatim un aluat de paine. Intindem un cerc de aluat de 1/2cm grosime si taiem triunghiuri, pe care apoi le asezam intr-o tava rotunda,unsa in prealabil cu unt, ca in imaginea de mai sus.
  • Intr-un vas incapator pregatim rosiile,ciupercile, broccoli si ceapa verde-cantitatile dupa gustul fiecaruia. Facem un sos din smantana, oua, parmezan ras, sare si piper.
  • Turnam sosul peste legume si amestecam. Asezam legumele in tava peste aluat. Din loc in loc, presaram bucatele de unt.
  • Inchidem placinta si ungem cu ou batut;presaram parmezan ras. Dam tava la cuptorul incins la 375F pana cand placinta e rumenita frumos.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: