Aluatul de foietaj se las la dezgheat. Se taie cubulee salamul, unca i mozzarella. Cacavalul se d prin rztoare. Se întinde o foaie i se unge cu ketchup.
Se pune i puin oregano. Se presar salamul, cacavalul, unca, mozzarella doar pe jumtate de foaie dup care se pliaz pe jumtate. Se apas uor cu mâna ca s scoatem aerul i tiem fâii de aproximativ 5cm i le rsucim.
Tapetm cu hârtie de copt o tav întins . Aezm saleurile în tav i ungem cu ou foarte bine i mai presrm oregano peste. Dm la cuptorul încins la 180-200 grade pentru aproximativ 25-30minute. Nu deschidem deloc ua cuptorului.
Comentarii:
Sa ne mai trimiti retete asa gustoase si rapide. mersi de icee.
Super,super,super......no coment!
Ce bine arata
Tocmai am scos de la cuptor prima tura, arata demential iar la gust, cu siguranta nu o sa fiu dezamagita.
Geniala
Usor,simplu,gustos
Arata f.bine si cred ca sunt si f.bune.
7