Ingrediente: Pentru 2 pizza mari (adica tava rotunda cu diametrul 36 cm) Aluat: 500 gr faina 250 ml apa calduta 25 gr drojdie proaspata (sau 1 lingurita drojdie...
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...
Ingrediente: 4 foi de fillo dough, taiate jumatati 6 linguri de unt topit 1-2 rosii 1 ceapa aprox 300 gr mozzarella si parmesan date pe razatoare cateva frunze...
Ingrediente: Pentru blat: 400 g faina 650 25 g drojdie 1 lingurita sare 1 cana apa calduta 1/2 lingurita zahar 3 linguri ulei de masline Pentru topping: 4...
Ingrediente: Blat: 1 conopidă mare; 3 ouă; 3 linguri mozzarella rasă; sare; Toppinguri Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi; 150 g...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 7g 40 g unt 10 ml ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Pentru topping : salam...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: Aluat:1 ou,100g faina, o lingura ulei de floarea soarelui,apa(preferabil carbogazoasa), sare, piper Umplutura: 100g sunca sau ciuperci sau cabanos...