Pizza cu foi fillo
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- O mica mentiune:
Aveti totul pregatit inainte sa incepeti sa lucrati cu fillo, foile se usuca foarte repede. - Intr-o tava unsa cu unt, se pune prima foaie de fillo, se unge cu unt, se adauga alta foaie deasupra, se unge cu unt, se presara branza, si la fel se continua cu toate foile de fillo. Fiecare foaie trebuie unsa cu unt, branza a pus din 2 in doua. Deasupra a presarat branza.
- A aranjat ceapa taiata rondele, rosiile rondele si am sezonat cu sare si piper. A presarat verdeturile si oregano uscat, a mai presarat branza.
- Si a bagat-o in cuptorul incins la 190 gr Celsius pentru vreo 20 minute, pana cand a inceput sa se rumeneasca pe margini.
- A servit-o fierbinte cu o salata verde. Pentru cei care nu stiu cum arata Fillo, in Romania sunt foile de placinta Morarita.
Întrebări
Cred ca e vorba despre foi de placinta subtiri, care se gasesc in comert, Bella, Linco,Morarita da?
Nu stiu numele sub care se vand in Romania, dar sunt foi foarte subtiri.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Draga Mihaela_75, daca exista cuvantul in limba romana de ce nu il folosesti? Si inca ceva: numai copiii pana la trei ani vorbesc despre ei la persoana a treia. Oare chiar gatesti retetele acestea sau le traduci de undeva cu computerul?

Nicolae
Surpriza...surpriza...bucatariea nu este batuta in cuie...
Punctează această reţetă