Pizza cu ciuperci si sunca

Altele
8 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
05/10/2013

Good

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 25/07/2017

Ca sa fie o pizza adevarata laptele trebuie inlocuit cu apa ca sa nu aiba gust de prajitura. tava nu se unge cu nimic ci doar se presara cu faina caci altfel va avea gust de prajeala, si nu se pune ou batut peste ingrediente ca doar nu facem omleta pe pizza ! Deci : pentru blat trebuie aluat simplu de paine din 250gr faina pentru o tava de aragaz; pentru sos se poate folosi bulionul sau pasta de rosii subtiate cu apa, sau suc de rosii sau rosii in bulion date prin blender la care se adauga sare, piper, cimbru si busuioc daca aveti in casa; pentru restul topingurilor ficare pune ce-i place; sunca, salam, carnati, bacon, muschi file, ton, piept de pui, sardine, ciuperci, masline, ardei gras, porumb, rosii (mie nu-mi plac la pizza), dovlecel, anghinare, ceapa etc, iar la final obligatoriu cascaval ras sau mozzarella !

(2) (0) abuz
10/03/2015

Delicioasa

(0) (0) abuz
10/05/2014

F.f.buna

(0) (0) abuz
26/01/2014

Acest preparat este usor si delicios pun pariu ca cel care a scris reteta este un geniun culinar

(0) (0) abuz
06/11/2013

CRED SI SIGUR ESTE F F BUNA.

(0) (0) abuz
17/09/2013

Arata bine..........o fiii buna

(0) (0) abuz
21/08/2013

Daca mai pui si rahat ai facut un cozonac

(2) (1) abuz
15/06/2013

Super

(0) (0) abuz
09/06/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+