Choux cu cremă de vanilie

Desert
20 porții
Ușor
3 h 20 m

Vreți un desert moale, cremos și crocant? Ați găsit rețeta perfectă! Pas cu pas, vă explicăm cum să faceți acest produs de patiserie. O să vedeți că nu este așa de complicat ;-)


Ingrediente

20

Biscuiții:

Crema diplomat (crema patiserie + frisca):

Aluatul de choux:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Timp așteptare30 min
Gătire50 min


Observații

Crema de patiserie:
Adăugați în lapte jumătate din zahărul din rețetă: laptele nu se va lipi de tigaie.
Crema de patiserie poate fi păstrată până la o săptămână la frigider.
Pentru a răci crema de patiserie mai repede: turnați-o într-un vas de gratinare, rece, înfășurați în folie „la contact” și răciți.

Topping:
Puteți orna choux-urile numai cu frișcă sau doar cu cremă patiserie, dacă doriti.

Biscuitul:
Biscuitul este opțional, însă choux-urile vor fi mai mari și mai crocante cu el.

Congelare:
Puteți congela aluatul choux și aluatul de biscuiți pentru a le face din nou mai târziu.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/11/2023

Arata superb choux tau ! Ale mele s.au lăsat, cu toate ca am respectat reteta. Nu inteleg cum de ies asa perfecte la voi ( toți care postați rețete) , și la noi , nu !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+