Petitchef

Choux à la crème cu crema de branza si carnati

Desert
8 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Choux à la crème:

Crema de branza:

Preparare

  • Pentru a pregati crema avem nevoie de diferite tipuri de branzeturi ca branza dulce de vaci, telemea. feta, gorgonzola, parmezan. Fiecare poate combina ce branzeturi doreste. A folosit ca si la Rulouri din dovlecei cu crema de branza, branza dulce si telemea.
  • Se amesteca crema de branza, telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, untul si smantana. Ceapa verde si ardei se taie in cubulete mici, verdeata se toaca marunt si totul se adauga la amestecul de branza. Carnati se taie feliute. Se pipereaza dupa gust, cum telemeaua este deja sarata nu a mai pus sare.
  • Pentru gogosi, se pune la fiert apa, untul, 1/2 lingurita de boia si sarea. Boiaua de ardei dulce am folosit-o pantru a colora aluatul. Cand a inceput sa fiarba, se ia oala de pe foc si se adaugai faina, toata odata. Se amesteca rapid, pana cand se obtine o coca omogena, se mai pune pe foc mestecand in continuare, pana nu se mai lipeste de oala.
  • Se lasa sa se racoreasca, amestecand din cand in cand. Nu trebuie sa se raceasca de tot, trebuie sa fie doar calduta. Tava de la aragaz, se tapetata cu hartie de copt, si se pun gogoselele cu o lingurita sau cu o punga cu sprit, la distanta una de cealalta. Se coace la foc tare pana se umfla, apoi se da mai incet focul si se lasa sa se rumeneasca putin. Cand toate gogoselele sunt racite, se taie pe jumatate, si se umple cu crema de branza.


Poze

Choux à la crème cu crema de branza si carnati
Choux à la crème cu crema de branza si carnati - poza 2
Choux à la crème cu crema de branza si carnati - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Choux cu cremă de vanilie
Choux cu cremă de vanilie
20 porții
3 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Choux cu somon
Choux cu somon
20 porții
55 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează