Petitchef

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza

Felul principal
4 porții
1 h 10 m
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Vrut sa fac o pizza mai speciala si folosit un aluat frantuzesc, cumparat gata facut.Pus intr-o tava mare hartie de copt (traiasca aceasta mica minunatie care nu ne mai arde nici o prajiturica sau vreun blat de tort!) , intins aluatul, am pus pasta de tomate, cimbrul, mozzarella taiata felii, ciupercile, maslinele, ardeii taiati fasii lungi si subtiri, apoi am presarat la sfarsit cascavalul ras (se poate folosi si branza feta sau telemea rasa).
  • Uns marginile cu un galbenus de ou si am bagat tava la cuptor pentru cca 40-50 de minute(verificam din cand in cand). Pizza a iesit excelenta!!Excelenta!.... si fiindca foietajul este unul de patiserie, se simte nevoia unei acrituri sau a unui ardei iute in otet , merg de minune!Mie mi-a placut foaaaaaaaarte mult, cred ca putin mai mult decat o pizza clasica ! Iar ciupercile de la conserva (nu crude) dau un gust exceptional ! Vaaai de mine!!! Era sa uit cel mai important amanunt!!!
  • Pe marginea blatului, asezati bucatele de branza ( fie mozzarella, fie telemea) foarte apropiate unele de celelalte , sa fie ca un rulou subtire de branza de la un capat pana la celalalt , si rulati bine marginile catre interior, strangand aluatul in asa fel incat sa nu se desfaca la copt (vedeti in a 4-a poza, in colajul de imagini).Astfel, o sa aveti o pizza inclusiv cu marginile pline de branza!
  • Este o minunatie!In cea de-a 3-a fotografie, se vede putin branza care s-a topit in interiorul marginii, imi pare rau ca nu nimerit taietura exact pe bucata de mozzarella topita, s-ar fi vazut si mai multa! Deci, fie ca o faceti cu acest tip de aluat, fie ca aluatul il faceti voi, puneti branza pe toata marginea lui, si astfel va veti bucura de intreaga pizza si nu vor mai ramane bucati de paine nemancate!

Rețete inrudite

YouTube

Pizza crown


Poze

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza
Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

ana, 07/06/2017

Tu ai doar 2 fotografii, pe cea de-a treia, de care pomenești, ori ai visat-o ori s-a topit !!!

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Imi plce pizza

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza crown
Pizza crown
5 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu kit kat
Pizza cu kit kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează