Huevos rotos, rețeta spaniolă super ușoară, cu cartofi și ouă

Felul principal
20 porții
Foarte ușor
30 min

Acesta este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din taverne din întreaga Spanie.O rețetă care nu dă greș niciodată, ușor de făcut și super delicioasă .


Ingrediente

20

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire25 min


Observații

Cu ce ​​pot înlocui șunca Serrano în huevos rotos?

Puteți înlocui șunca Serrano cu cârnați, chorizo ​​sau alte mezeluri precum șunca de Parma sau bellota, de exemplu. Există, de asemenea, o versiune de huevos rotos numită „huevos rotos con carabineros” care este preparată cu creveți.

Cum să gătești cartofii?

Am ales să gătim cartofii în apă și ulei de măsline dar în mod tradițional cartofii sunt prăjiti în acest fel de mâncare. Prin urmare, îi puteți găti în ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui.

Cum să faci o versiune vegetariană a acestui fel de mâncare?

Pur și simplu puteți lăsa deoparte șunca.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+