Cartofi cu oua si cascaval

Cartofi cu oua si cascaval
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Cartofii se fierb în coaja, în apa cu sare, se scurg si se curata. Separat, se fierb ouale, dupa care se trec sub jet de apa rece.
  • Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza în straturi jumatate din cantitatea de cartofi taiati rondele. Deasupra se pun ouale taiate felii, se adauga smântâna, se potriveste de sare si piper si se pun cartofii ramasi.
  • Se presara cascavalul ras, patrunjelul verde tocat si se da vasul la cuptorul incalzit in prealabil, pana se rumeneste deasupra.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă
abuz
pasionat

pasionat

Voi incerca aceasta reteta ;cred ca este foarte gustoasa

abuz

anonymous

Reteta e cam saraca in cascaval.. de, in vremurile astea de criza nu prea e de mirare!

abuz