Cartofi umpluti cu cascaval si bacon
Simplu si in acelasi timp surprinzator
Ingrediente
4
Preparare
Preparare50 min
Gătire1 h 10 m
- Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se curata de coaja, se taie in doua (pe lungime) si se scoate miezul din fiecare cu o lingura.
- Intr-un castron se caleste baconul in sucul sau propriu aproximativ 3 minute.
Separat cascavalul se da prin razatoarea mica.Se amesteca cele doua ingrediente impreuna cu sare, piper si se pun intr-un bol. - Se incinge cuptorul.Cartofii cu untul deasupra pe fiecare se pun intr-o tava.Se lasa pana se rumenesc putin si se completeaza cu baconul si cascavalul. Ramane la cuptor inca 20 minute.
- Preparatul se serveste cu busuiocul si cimbrul presarat deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustoasa :)
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta mea preferata
felicitari!
am gătit această rețetă
anonymous
Super ,maine o fac si eu mai ales ca vin copiii si preotul la sfintit si vor manca la mine ce are dac experimentez ceva ce arata super msssssssssssss
anonymous
Buuuuuuuuuuun!
anonymous
Bun
L
larisa008
Super
anonymous
E absolut minunat.
anonymous
Ador tot ce-i cu cartof.....!!!!!!!.....si asta suna bine si gustos !!!
anonymous
Cartofii nu se sfaramadaca in prealabil ii fierbi??? Cred ca daca cureti cartofii de coaja, le scoti miezul, ii umplii cu compozitia, ii asezi intr-o oala de tuci si pe urma in cuptor ar fi mai bine. eventual in loc de busuoc o felie de rosie deasupra ar fi mai nimerit. Dar si asa mi se pare apetisant si fi sigur ca voi incerca reteta.
anonymous
ARATA F BINE
Punctează această reţetă