Cartofi umpluti cu cascaval si bacon

Altele
Ușor
2 ore

Simplu si in acelasi timp surprinzator

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire1 h 10 m
  • Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se curata de coaja, se taie in doua (pe lungime) si se scoate miezul din fiecare cu o lingura.
  • Intr-un castron se caleste baconul in sucul sau propriu aproximativ 3 minute.
    Separat cascavalul se da prin razatoarea mica.Se amesteca cele doua ingrediente impreuna cu sare, piper si se pun intr-un bol.
  • Se incinge cuptorul.Cartofii cu untul deasupra pe fiecare se pun intr-o tava.Se lasa pana se rumenesc putin si se completeaza cu baconul si cascavalul. Ramane la cuptor inca 20 minute.
  • Preparatul se serveste cu busuiocul si cimbrul presarat deasupra.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte gustoasa :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta mea preferata
felicitari!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super ,maine o fac si eu mai ales ca vin copiii si preotul la sfintit si vor manca la mine ce are dac experimentez ceva ce arata super msssssssssssss

abuz

anonymous

Buuuuuuuuuuun!

abuz

anonymous

Bun

abuz

larisa008

Super

abuz

anonymous

E absolut minunat.

abuz

anonymous

Ador tot ce-i cu cartof.....!!!!!!!.....si asta suna bine si gustos !!!

abuz

anonymous

Cartofii nu se sfaramadaca in prealabil ii fierbi??? Cred ca daca cureti cartofii de coaja, le scoti miezul, ii umplii cu compozitia, ii asezi intr-o oala de tuci si pe urma in cuptor ar fi mai bine. eventual in loc de busuoc o felie de rosie deasupra ar fi mai nimerit. Dar si asa mi se pare apetisant si fi sigur ca voi incerca reteta.

abuz

anonymous

ARATA F BINE

abuz
  • pagina 1 / 2