Taiem kaizerul cubulete, ceapa si ardeiul ii tocam marunt. Punem kaizerul la prajit intr-o tigaie teflonata, fara ulei (o sa se topeasca din grasimea lui).
Cand e aproape prajit, adaugam ceapa si ardeiul si mai lasam cateva minute sa se caleasca impreuna. Adaugam apoi un sfert de cana de apa, sa se inabuse legumele. Cand apa a scazut, adaugam sunculita si apoi ciupercile. Lasam la racit.
Curatam cartofii de coaja si ii taiem in 2, pe lungime. Scobim miezul fiecarui cartof cu ajutorul unei lingurite.
Pana executat operatiunea "scobit cartofi", umplutura s-a racit, deci adaugam cascavalul ras pe razatoare. Omogenizam.
Umplem cartofii cu aceasta compozitie si ii punem intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare cartof asezam o felie de mozzarella si peste presaram oregano.
Dam la cuptorul preincalzit vreo 10-15 min, la foc mare, pana se topeste mozzarella si se rumeneste putin.
Deci avem aici un desert, sa inteleg? Ca asa scrie la tipul retetei... Prea mare chinuiala cu cartofii scobiti, mai ales ca trebuie cartofi foarte mari, care nu prea sunt sanatosi. Aceeasi compozitie se poate adauga peste dovlecei scobiti, care nu trebuie fierti sau curatati de coaja
Comentarii (28):
Este a doua oara cand gatesc aceasta reteta. A fost apreciata de toata familia.
AM GĂTIT ACEASTĂ RETETĂ... ESTE BUNĂ
O reteta foarte interesanta
Delicioasa
Sunt minunati
SUPERBA RETETA
Deci avem aici un desert, sa inteleg? Ca asa scrie la tipul retetei...
Prea mare chinuiala cu cartofii scobiti, mai ales ca trebuie cartofi foarte mari, care nu prea sunt sanatosi.
Aceeasi compozitie se poate adauga peste dovlecei scobiti, care nu trebuie fierti sau curatati de coaja
Super! E buna buna
Sunt sigura ca vor fi deliciosi maine cand am sa-i prepar
Cred ca este ff ok