Cartofi umpluti cu somon

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Astazi va oferim o versiune cu somon afumat si crema de branza. Se pot consuma in versiunea calda sau rece. Iata pasii de realizare mai jos ↓

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Cartofi umpluti cu somon - Preparare etapa 1Spalati si stergeti bne cartofii. Infasurati-i apoi in folie de aluminiu pe fiecare. Bagati-i la cuptor 1 ora la 180° C.
  • Cartofi umpluti cu somon - Preparare etapa 2Combinati crema de branza cu sucul de lamaie, mararul, sarea si piperul. Taiati somonul afumat in fasii si adaugati-l in amestec.
  • Cartofi umpluti cu somon - Preparare etapa 3Dupa ce cartofii s-au copt, taiati-i in jumatate pe lungime si puneti umplutura de somon in centru.
  • Cartofi umpluti cu somon - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

fp10

Voi face si eu. multumesc

abuz

guica

Daca, in loc de cuptor se pun in jar, coaja se rumeneste, si sunt foarte buni!

abuz

nelu_ududec

Nu mă încântă deloc cartofii cu tot cu coarjă,o idee absurdă !

abuz