Cartofi umpluti cu mascarpone si sunca afumata

Altele
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pt aproximativ 30 minute.

    Dupa ce s-au fiert ii lasam sa se raceasca putin si ii curatam de coaja.

    Taiem marunt sunca si ceapa verde.

    Luam cartofii si taiem un capac de circa 2 cm latime pe lungimea fiecaruia. Apoi scobim cu lingurita din miez, lasand un strat de 1 cm grosime.

    Amestecam sunca si ceapa verde cu crema mascarpone si potrivim de piper

    Umplem fiecare cartof cu aceasta compozitie.

    Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, presaram cu bucatele de unt si dam la cuptorul preincins la 180 grade pt 15 min sau pana se rumenesc usor.

    Pofta buna!

    Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blogul meu!

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

Rodica

Super REȚETĂ!

am gătit această rețetă
abuz

aurelian petrescu

O reteta pofticioasa

am gătit această rețetă
abuz

Mia

Excellent. Simplu. repede, gust minunat.

am gătit această rețetă
abuz

victoria chelu

E un preparat delicios

am gătit această rețetă
abuz

Marilena

Buna

abuz

anonymous

EXCELENT! EU, AM FACUT CU CIUPERCI ,SMINTINA SI SUNCA.
AU FOST SUPER BUN SI CU PATRUNJEL VERDE.!

abuz

cris_nedelcovici

Foarte buni! Usor de facut.

abuz

nairdas

Reteta incompleta !!!

abuz

Andreea

Pare o reteta foarte delicioasa

abuz

AURELIA

INTERESANTA

abuz
  • pagina 1 / 4