Cartofi umpluti

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pt aproximativ 30 minute.
  • Dupa ce s-au fiert ii lasam sa se raceasca putin si ii curatam de coaja. Taiem marunt sunca si ceapa verde.
  • Luam cartofii si taiem un capac de circa 2 cm latime pe lungimea fiecaruia. Apoi scobim cu lingurita din miez, lasand un strat de 1 cm grosime.
  • Amestecam sunca si ceapa verde cu crema mascarpone si potrivim de piper. Umplem fiecare cartof cu aceasta compozitie.
  • Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, presaram cu bucatele de unt si dam la cuptorul preincins la 180 grade pt 15 minute sau pana se rumenesc usor.

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Tarede tot

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sper

abuz

anonymous

Excelent!

abuz