Cartofi umpluti
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pt aproximativ 30 minute.
- Dupa ce s-au fiert ii lasam sa se raceasca putin si ii curatam de coaja. Taiem marunt sunca si ceapa verde.
- Luam cartofii si taiem un capac de circa 2 cm latime pe lungimea fiecaruia. Apoi scobim cu lingurita din miez, lasand un strat de 1 cm grosime.
- Amestecam sunca si ceapa verde cu crema mascarpone si potrivim de piper. Umplem fiecare cartof cu aceasta compozitie.
- Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, presaram cu bucatele de unt si dam la cuptorul preincins la 180 grade pt 15 minute sau pana se rumenesc usor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Tarede tot
anonymous
Super
anonymous
Sper
anonymous
Excelent!
Punctează această reţetă