Cartofi umpluti cu bacon si cascaval

Acompaniamente
8 porții
Foarte ușor
1 h 35 m

Hei! Astazi venim cu o reteta super usor de facut si, mai presus de toate, care va atrage atat copiii (cat si adultii!): cartofi umpluti! Si cu ce? Cu 2 ingrediente simple: bacon si cascaval.

Ingrediente

8

Materiale

  • folie de aluminiu

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 h 20 m
  • Cartofi umpluti cu bacon si cascaval - Preparare etapa 1Spalati bine cartofii. Stergeti-i si infasurati-i in folie de aluminiu si puneti-i in cuptorul preincalzit la 180° C timp de aproximativ 1 ora. Interiorul trebuie sa se coaca.
  • Cartofi umpluti cu bacon si cascaval - Preparare etapa 2Intre timp, se caleste ceapa cu un pic de ulei de masline pana devine translucida. Se adauga baconul. Puneti deoparte cand este gata.
  • Cartofi umpluti cu bacon si cascaval - Preparare etapa 3Taiti cartofii in jumatate. Scobiti miezul cartofilor si adaugati-l la amestecul anterior. Adaugati smantana, cascvalul si ceapa verde tocata si amestecati. Condimentati dupa gust.
  • Cartofi umpluti cu bacon si cascaval - Preparare etapa 4Umpleti jumatatile de cartofi cu umplutura si rumeniti la cuptor pentru aproximativ 15 minute la 180° C.
  • Cartofi umpluti cu bacon si cascaval - Preparare etapa 5E gata! Decorati cu ceapa verde tocata :-)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Hary, 12/03/2024

Reteta f buna,in loc de bacon ce pot pune/reteta fara carne ?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz