Hei! Astazi venim cu o reteta super usor de facut si, mai presus de toate, care va atrage atat copiii (cat si adultii!): cartofi umpluti! Si cu ce? Cu 2 ingrediente simple: bacon si cascaval.
Spalati bine cartofii. Stergeti-i si infasurati-i in folie de aluminiu si puneti-i in cuptorul preincalzit la 180° C timp de aproximativ 1 ora. Interiorul trebuie sa se coaca.
Intre timp, se caleste ceapa cu un pic de ulei de masline pana devine translucida. Se adauga baconul. Puneti deoparte cand este gata.
Taiti cartofii in jumatate. Scobiti miezul cartofilor si adaugati-l la amestecul anterior. Adaugati smantana, cascvalul si ceapa verde tocata si amestecati. Condimentati dupa gust.
Umpleti jumatatile de cartofi cu umplutura si rumeniti la cuptor pentru aproximativ 15 minute la 180° C.
Comentarii:
Reteta f buna,in loc de bacon ce pot pune/reteta fara carne ?