Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Hei! Astazi venim cu o reteta super usor de facut si, mai presus de toate, care va atrage atat copiii (cat si adultii!): cartofi umpluti! Si cu ce? Cu 2 ingrediente simple: bacon si cascaval.
Ingrediente
8
Materiale
- folie de aluminiu
Rețete inrudite
-
Cartofi umpluti cu somon
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Cartofi gratinați la air fryer
-
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 h 20 m
Spalati bine cartofii. Stergeti-i si infasurati-i in folie de aluminiu si puneti-i in cuptorul preincalzit la 180° C timp de aproximativ 1 ora. Interiorul trebuie sa se coaca.
Intre timp, se caleste ceapa cu un pic de ulei de masline pana devine translucida. Se adauga baconul. Puneti deoparte cand este gata.
Taiti cartofii in jumatate. Scobiti miezul cartofilor si adaugati-l la amestecul anterior. Adaugati smantana, cascvalul si ceapa verde tocata si amestecati. Condimentati dupa gust.
Umpleti jumatatile de cartofi cu umplutura si rumeniti la cuptor pentru aproximativ 15 minute la 180° C.
E gata! Decorati cu ceapa verde tocata :-)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Hary,
12/03/2024
Reteta f buna,in loc de bacon ce pot pune/reteta fara carne ?
am gătit această rețetă