Cartofi umpluti
Ingrediente
3
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Cartofii spalat bine si copt pe jumatate la cuptorul cu microunde.In timp ce se raceau cartofii preparat umplutura astfel:in uleiul de masline calit cipercile taiate felii subtiri si morcovul rondele,peste ele adaugat concentratul de legume silasat la foc mic sa se inmoaie bine.
- Apoi adaugat orezul spalat si scur bine si lasat sa se mai caleasca putin. Peste acest amestec am adaugat 4 cescute de apa si am lasat la foc mic pana ce orezul a fiert.La final am adaugat ardeiul gras taiat cubulete mici si am potrivit de sare si piper.
- Cartofii raciti curatat de coaja cei mari taiat in doua si i-am scobit ,iar cei mai mici taiat un sfert din ei si deasemeni scobit.
- Cartofii astfel pregatiti umplut cu orezul care intre timp s-a racorit asezat intr-o forma de sticla,peste ei adaugat un sos de smantana format din smantana in care desfacut o lingura de faina ,sare si piper dupa gust.
- Inainte de ai baga la cuptor am ras deasupra lor un pic de cascaval
Se tin la cuptor la foc potrivit cam 20 min poate un pic si mai mult.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă