Cartofi gratinati cu sunca si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ungem o tava de yena cu unt. Asezam primul strat de cartofi taiati felii, un strat de smantana, vegeta, un strat de sunca si unul de cascaval.
- Repetam pana cand umplem tava, ultimul strat trebuie sa fie unul generos de cacaval. Presaram deasupra condimentele pentru cartofi.Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Caty
Delicioasă.recomand!
am gătit această rețetă
anonymous
Minunata
am gătit această rețetă
anonymous
Fara vegeta ar fi si mai buna
anonymous
Dar dacă in loc de smântâna pun iaurt e bine?
anonymous
Tu gatesti cu "cacaval"? Vrei sa ne faci greata? Ma intreb ce cauti aici, daca nu stii sa scrii!
anonymous
Ai o incultura generala foarte vasta, daca scrii "tava de yena" In primul rand nu e tava ci un vas de sticla termorezistenta, in al doilea rand este un vas fabricat in Germania in orasul Jena (citeste IENA).
anonymous
Arată delicios și este delicios.
anonymous
Foarte bun.. recomand!!!
anonymous
Pare destul de bun,am sa incerc si eu!
anonymous
Supeerrr bun
Punctează această reţetă