Ungem o tava de yena cu unt. Asezam primul strat de cartofi taiati felii, un strat de smantana, vegeta, un strat de sunca si unul de cascaval.
Repetam pana cand umplem tava, ultimul strat trebuie sa fie unul generos de cacaval. Presaram deasupra condimentele pentru cartofi.Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.
Ai o incultura generala foarte vasta, daca scrii "tava de yena" In primul rand nu e tava ci un vas de sticla termorezistenta, in al doilea rand este un vas fabricat in Germania in orasul Jena (citeste IENA).
Comentarii (14):
Delicioasă.recomand!
Minunata
Fara vegeta ar fi si mai buna
Dar dacă in loc de smântâna pun iaurt e bine?
Tu gatesti cu "cacaval"? Vrei sa ne faci greata? Ma intreb ce cauti aici, daca nu stii sa scrii!
Ai o incultura generala foarte vasta, daca scrii "tava de yena" In primul rand nu e tava ci un vas de sticla termorezistenta, in al doilea rand este un vas fabricat in Germania in orasul Jena (citeste IENA).
Arată delicios și este delicios.
Foarte bun.. recomand!!!
Pare destul de bun,am sa incerc si eu!
Supeerrr bun