Cartofi gratinati
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele. Intr-o tava pentru cuptor se pune putin ulei.
- Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele. Intr-o tava pentru cuptor se pune putin ulei.
- Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele. Intr-o tava pentru cuptor se pune putin ulei.
- Incepem cu un strat de cartofi, sare si piper, apoi telemea, cascaval razalit sau felii, sare, piper, un alt rand de cartofi si restul de cascaval.
- Incepem cu un strat de cartofi, sare si piper, apoi telemea, cascaval razalit sau felii, sare, piper, un alt rand de cartofi si restul de cascaval.
- Incepem cu un strat de cartofi, sare si piper, apoi telemea, cascaval razalit sau felii, sare, piper, un alt rand de cartofi si restul de cascaval.
- Separat se bat cele 2 oua cu 2 linguri de smantana, un pahar de lapte si nucsoara.Se toarna peste cartofi.
- Separat se bat cele 2 oua cu 2 linguri de smantana, un pahar de lapte si nucsoara.Se toarna peste cartofi.
- Separat se bat cele 2 oua cu 2 linguri de smantana, un pahar de lapte si nucsoara.Se toarna peste cartofi.
- Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
- Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
- Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: