Petitchef

Tocanita de cartofi spaniola cu chorizo

Nu am intentionat sa fac mancare de cartofi, dar din intamplare am gasit aceasta reteta pe youtube si m-a incantat ca este picanta, are putine ingrediente, si este foarte usor de gatit. Si….aveam chorizo in frigider, il cumparasem cu o saptamana in urma si cred ca asta a fost reteta perfecata pentru el :)

Felul principal
4 porții
20 min
50 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o oala, preferabil de fonta, caliti ardeiul si ceapa taiate julliene in 5 linguri de ulei de masline, timp de 10-15 minute.
  • Adaugati chorizo taiat felii si mai caliti 2-3 minute.
  • Adaugati foaia de dafin, boiaua, ardeiul iute si rosiile taiate cubulete si mai caliti 2-3 minute.
  • Adaugati 1-1,5l apa si cimbrul si fierbeti pentru 30-35 de minute la foc mic si gata! :) Sa nu spargeti ardeiul iute, aveti surpiza sa fie atat de iute in cat nu puteti sa mancati.


Întrebări:




Comentarii:

Zanfir, 29/01/2022

Buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/06/2016

Cartofii se adaugă a doua zi, direct în farfurie.

(0) (0) Abuz
16/06/2016

Si cartofi ?

(0) (0) Abuz
16/06/2016

Și cartofii ????

(0) (0) Abuz
16/06/2016

"Tocanita de cartofi" fara cartofi, o reteta magica!

(0) (0) Abuz
10/02/2016

Ati uitat cartofii tocanitei !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Panini cu chorizo si emmental
Panini cu chorizo si emmental
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează