Nu am intentionat sa fac mancare de cartofi, dar din intamplare am gasit aceasta reteta pe youtube si m-a incantat ca este picanta, are putine ingrediente, si este foarte usor de gatit. Si….aveam chorizo in frigider, il cumparasem cu o saptamana in urma si cred ca asta a fost reteta perfecata pentru el :)
Intr-o oala, preferabil de fonta, caliti ardeiul si ceapa taiate julliene in 5 linguri de ulei de masline, timp de 10-15 minute.
Adaugati chorizo taiat felii si mai caliti 2-3 minute.
Adaugati foaia de dafin, boiaua, ardeiul iute si rosiile taiate cubulete si mai caliti 2-3 minute.
Adaugati 1-1,5l apa si cimbrul si fierbeti pentru 30-35 de minute la foc mic si gata! :) Sa nu spargeti ardeiul iute, aveti surpiza sa fie atat de iute in cat nu puteti sa mancati.
Comentarii:
Buna
Cartofii se adaugă a doua zi, direct în farfurie.
Si cartofi ?
Și cartofii ????
"Tocanita de cartofi" fara cartofi, o reteta magica!
Ati uitat cartofii tocanitei !