Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
3 h 30 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Supă de roșii și busuioc


      Preparare

      Preparare2 ore
      Gătire1 h 30 m
      • Se taie cartofii:In Vasul Roman se aseaza cartofii, pulpa de curcan si se sareaza compozitia.
      • Se adauga 500 ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.
      • Se desprinde carnea de pe oase, se taie bucatele si se adauga usturoiul:Se adauga sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:Dupa un total de 2 ore.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      • pagina 1 / 2
      29/12/2013

      Nu este o combinatie nemaipomenita, in sensul ca se pierde foarte tare gustul curcanului... insa foarte satioasa.

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      12/12/2013

      Supeeer !

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      09/04/2017

      Excelenta, felicitari!

      (0) (0) abuz
      27/01/2014

      Bun. delicios

      (0) (0) abuz
      12/01/2014

      Foarte bun

      (0) (0) abuz
      28/12/2013

      Bun

      (0) (0) abuz
      27/11/2013

      F. buna.

      (0) (0) abuz
      10/04/2013

      Excelent!!!

      (0) (0) abuz
      14/03/2013

      Super imi place de mor

      (0) (0) abuz
      02/01/2013

      Jeste foarte gustoasa dar nu se pregateste atat de rapid pe cat credeam eu va multumesc pentru aceasta reteta

      (0) (0) abuz
      • pagina 1 / 2



      +