Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Supă de roșii și busuioc
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
- Se taie cartofii:In Vasul Roman se aseaza cartofii, pulpa de curcan si se sareaza compozitia.
- Se adauga 500 ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.
- Se desprinde carnea de pe oase, se taie bucatele si se adauga usturoiul:Se adauga sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:Dupa un total de 2 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
29/12/2013
Nu este o combinatie nemaipomenita, in sensul ca se pierde foarte tare gustul curcanului... insa foarte satioasa.
am gătit această rețetă
02/01/2013
Jeste foarte gustoasa dar nu se pregateste atat de rapid pe cat credeam eu va multumesc pentru aceasta reteta