Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
- Se taie cartofii:In Vasul Roman se aseaza cartofii, pulpa de curcan si se sareaza compozitia.
- Se adauga 500 ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.
- Se desprinde carnea de pe oase, se taie bucatele si se adauga usturoiul:Se adauga sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:Dupa un total de 2 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu este o combinatie nemaipomenita, in sensul ca se pierde foarte tare gustul curcanului... insa foarte satioasa.
am gătit această rețetă
anonymous
Supeeer !
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta, felicitari!
anonymous
Bun. delicios
anonymous
Foarte bun
anonymous
Bun
anonymous
F. buna.
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Super imi place de mor
anonymous
Jeste foarte gustoasa dar nu se pregateste atat de rapid pe cat credeam eu va multumesc pentru aceasta reteta
Punctează această reţetă