Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
3 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
  • Se taie cartofii:In Vasul Roman se aseaza cartofii, pulpa de curcan si se sareaza compozitia.
  • Se adauga 500 ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Se desprinde carnea de pe oase, se taie bucatele si se adauga usturoiul:Se adauga sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:Dupa un total de 2 ore.

Punctează această reţetă

FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Nu este o combinatie nemaipomenita, in sensul ca se pierde foarte tare gustul curcanului... insa foarte satioasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supeeer !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta, felicitari!

abuz

anonymous

Bun. delicios

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

F. buna.

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Super imi place de mor

abuz

anonymous

Jeste foarte gustoasa dar nu se pregateste atat de rapid pe cat credeam eu va multumesc pentru aceasta reteta

abuz
  • pagina 1 / 2