Tocanita de curcan

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se taie carnea in cuburi mari, iar prazul in rotocoale fine. Pulpa a fost destul de grasa, atfel incat am pus-o direct in tigaia wok foarte bine incinsa, fara sa mai adaug ulei.
  • Se perpeleste bine carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, se scoate din tigaie si se mentine calda. Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Se calesc in grasimea incinsa.
  • Se amesteca bine pasta de rosii-kechup facut de soacra-mea- cu smantana.
liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte delicios

am gătit această rețetă
abuz

Lixandra

Am mai gasit retete explicate prost pe acest site dar asta e chiar sub orice critica !

abuz

anonymous

E buna are de toate

abuz

anonymous

Fara nici un rost aceasta reteta incompleta, iar partea cu soacra este dementiala. Chiar nu stiu de ce ai publicat asemenea tampenii .Probabil ai vrut sa te pui bine cu soacra

abuz

anonymous

ARATA GROAZNIC. SI TOCANITA NU SE FACE IN WOK. ALA E PENTRU ALTCEVA,,, PACAT DE CURCAN, MERITA O SOARTA MAI BUNA.

abuz

anonymous

Pot sa pun kechup facut de soacra-mea, sau trebuie neaparat de ala facut de soacra-ta? Am vazut si retete mai slabe, asa ca tot ti-am dat o stea.

abuz

anonymous

Buna

abuz

Ambra

O idee foarte buna cu prazul, in rest clasica tocanita romaneasca.

abuz

anonymous

Slaba

abuz

anonymous

Buna

abuz
  • pagina 1 / 2