Se taie carnea in cuburi mari, iar prazul in rotocoale fine. Pulpa a fost destul de grasa, atfel incat am pus-o direct in tigaia wok foarte bine incinsa, fara sa mai adaug ulei.
Se perpeleste bine carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, se scoate din tigaie si se mentine calda. Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Se calesc in grasimea incinsa.
Se amesteca bine pasta de rosii-kechup facut de soacra-mea- cu smantana.
Fara nici un rost aceasta reteta incompleta, iar partea cu soacra este dementiala. Chiar nu stiu de ce ai publicat asemenea tampenii .Probabil ai vrut sa te pui bine cu soacra
Comentarii (16):
Foarte delicios
Am mai gasit retete explicate prost pe acest site dar asta e chiar sub orice critica !
E buna are de toate
Fara nici un rost aceasta reteta incompleta, iar partea cu soacra este dementiala. Chiar nu stiu de ce ai publicat asemenea tampenii .Probabil ai vrut sa te pui bine cu soacra
ARATA GROAZNIC. SI TOCANITA NU SE FACE IN WOK. ALA E PENTRU ALTCEVA,,, PACAT DE CURCAN, MERITA O SOARTA MAI BUNA.
Pot sa pun kechup facut de soacra-mea, sau trebuie neaparat de ala facut de soacra-ta? Am vazut si retete mai slabe, asa ca tot ti-am dat o stea.
Buna
O idee foarte buna cu prazul, in rest clasica tocanita romaneasca.
Slaba
Buna