Tocanita de curcan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se taie carnea in cuburi mari, iar prazul in rotocoale fine. Pulpa a fost destul de grasa, atfel incat am pus-o direct in tigaia wok foarte bine incinsa, fara sa mai adaug ulei.
- Se perpeleste bine carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, se scoate din tigaie si se mentine calda. Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Se calesc in grasimea incinsa.
- Se amesteca bine pasta de rosii-kechup facut de soacra-mea- cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte delicios
am gătit această rețetă
L
Lixandra
Am mai gasit retete explicate prost pe acest site dar asta e chiar sub orice critica !
anonymous
E buna are de toate
anonymous
Fara nici un rost aceasta reteta incompleta, iar partea cu soacra este dementiala. Chiar nu stiu de ce ai publicat asemenea tampenii .Probabil ai vrut sa te pui bine cu soacra
anonymous
ARATA GROAZNIC. SI TOCANITA NU SE FACE IN WOK. ALA E PENTRU ALTCEVA,,, PACAT DE CURCAN, MERITA O SOARTA MAI BUNA.
anonymous
Pot sa pun kechup facut de soacra-mea, sau trebuie neaparat de ala facut de soacra-ta? Am vazut si retete mai slabe, asa ca tot ti-am dat o stea.
anonymous
Buna
A
Ambra
O idee foarte buna cu prazul, in rest clasica tocanita romaneasca.
anonymous
Slaba
anonymous
Buna