Ingrediente: 300 gr somon (fără piele, fără oase) 1 linguriță de unt 2 morcovi 100 gr ciuperci 1 ceapă verde 1 lingură de făină 80 ml vin alb 1 buchet garni 1...
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...
Ingrediente: 6 cepe mari un catel de usturoi o lingura de unt o lingura ulei de floarea soarelui 1/2 pahar smantana 1/4lingurita cimbru o lingurita de sare...
Ingrediente: 5-6 cartofi mijlocii, cateva ciuperci de padure, de tip champignon, o ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, verdeata, ulei, smantana sau bulion.
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci champignon curatate si taiate in bucatele nu prea mici 3 linguri ulei de masline 1 lingura rasa de faina 1 cana de lapte...
Ingrediente: 2 cepe 3 ardei grasi 4 linguri cu smantana 2 bucati piept de pui galbiori cam jumatate de kilogram (nu am cantarit sare, piper si alte condimente...
Ingrediente: 6 linguri de unt 300 g carne de vita taiata fasii sau carne tocata 1/3 cana ceapa verde taiata rondele 200 g de ciuperci taiate in cubulete...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 300 g carne de vitel 150 ml smantana 1 ceapa 1 catel de usturoi 1/4 ardei rosu 4 linguri de ulei sare piper boia de ardei pasta de ardei iute 2...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...