Tocanita de ciuperci cu mamaliguta
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se caleste ceapa in ulei la foc mic. Se curata ciupercile si se tau bucatele , inclusiv coditele. Se adauga peste ceapa si se calesc vreo 5 minute.
- Se adauga apoi apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba vreo 10 min apx. Cele 2 linguri de faina se amesteca cu apa si se pun peste.
- Se lasa sa dea in clocot, adaugam boiaua, si la sfarsit cand e aproape gata turnam smantana.Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.Servim cu mamaliguta.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 500Kcal
- Carbo: 17.9g
- Grăsimi: 36g
- Grăsimi sat.: 12.8g
- Proteine: 20.8g
- Fibre: 12.7g
- Zahăr: 6.5g
- ProPoints: 13
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (756g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent de gustos imi place ff mult
Punctează această reţetă