Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Felul principal
Foarte ușor
50 min
500 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se caleste ceapa in ulei la foc mic. Se curata ciupercile si se tau bucatele , inclusiv coditele. Se adauga peste ceapa si se calesc vreo 5 minute.
  • Se adauga apoi apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba vreo 10 min apx. Cele 2 linguri de faina se amesteca cu apa si se pun peste.
  • Se lasa sa dea in clocot, adaugam boiaua, si la sfarsit cand e aproape gata turnam smantana.Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.Servim cu mamaliguta.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 500Kcal
  • Carbo: 17.9g
  • Grăsimi: 36g
  • Grăsimi sat.: 12.8g
  • Proteine: 20.8g
  • Fibre: 12.7g
  • Zahăr: 6.5g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (756g)
MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent de gustos imi place ff mult

abuz