Petitchef

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
500 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste ceapa in ulei la foc mic. Se curata ciupercile si se tau bucatele , inclusiv coditele. Se adauga peste ceapa si se calesc vreo 5 minute.
  • Se adauga apoi apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba vreo 10 min apx. Cele 2 linguri de faina se amesteca cu apa si se pun peste.
  • Se lasa sa dea in clocot, adaugam boiaua, si la sfarsit cand e aproape gata turnam smantana.Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.Servim cu mamaliguta.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 500Kcal
  • Carbo: 17.9g
  • Grăsimi: 36g
  • Grăsimi sat.: 12.8g
  • Proteine: 20.8g
  • Fibre: 12.7g
  • Zahăr: 6.5g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (756g)


Poze

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta - poza 2
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta - poza 3
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

07/11/2012

Excelent de gustos imi place ff mult

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează