Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min
176 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.02 (1€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba cat si partea verde.
  • Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt. Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde.
  • Dupa alte 3 minute adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute.
  • La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimetam cu sare si piper. Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 176Kcal
  • Carbo: 5.3g
  • Grăsimi: 14.2g
  • Grăsimi sat.: 1.7g
  • Proteine: 4.9g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (205g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: