Tocanita de ardei gras si ciuperci
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tocăniță gustoasă de somon
-
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
-
Sos de ardei roșu (alternativă la hummus, guacamole sau tapenadă)
-
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se toaca ceapa marunt si se caleste -se adauga ciupercile taiate felii, se calesc ,apoi se stinge cu 1/2 cana de supa ,se lasa sa fiarba inabusit 20-25 minute.
- Se adauga ardeii si gogosarii taiati fasii ,lasam timp de 10-12 minute pe foc.
- Se pun rosiile taiate cubulete.
- Se amesteca si lasam pana totul e bine fiert-se potriveste de gust, se adauga usturoiul pisat cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc si verdeata proaspata.
- Se amesteca si lasam pana totul e bine fiert-se potriveste de gust, se adauga usturoiul pisat cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc si verdeata proaspata
- Si se serveste cu mamaliguta din naut.