Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...
Ingrediente: 1kg ciuperci proaspete 4 bucatele de carne de pui (copanele si aripi) o ceapa mare 3 ardei grasi rosii o lingura de condiment legume uscate o...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: 10 cartofi noi de dimensiuni mici 500 g carne de porc 500 g legume congelate (amestec mexican) varza chinezeasca 100 g ardei gras 1 legatura ceapa...
Ingrediente: Carne de vita (1 kg de pulpa si 0,5 kilograme de costita) Ciuperci (1 kilogram) Sos de rosii – productie Pojogeni, Gorj 2009 (2 borcane de 800 g)...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o...
Ingrediente: o cana de orez, o ceapa mare, 1-2 pahare de apa, 50 ml ulei, sare, piper, marar tocat, un borcan de zacusca din legume crude, cateva masline.
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Ingrediente: 1 ceapa mare jumatate de ardei gras rosu mare 1 morcov 4 linguri de boabe de porumb 2 rosii coapte decojite (eu am folosit vreo 14...
Ingrediente: 2 ardei grasi 2 gogosari 3 cepe 3-4 catei de usturoi 400 g ciuperci 300 g rosii in bulion supa de legume patrunjel , marar sare si piper delikat...
Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g teci subtiri 250 g pasta de rosii 2 oua 2 linguri faina 4-5 linguri ulei de masline 3 graunti de usturoi 1 lingurita cimbru 2...