Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-o oala, prajim putin in ulei usturoiul zdrobit si ceapa taiata marunt.
- Adaugam baconul taiat bucati. Cand baconul e prajit, adaugam pulpitele de pui taiate bucati mici, sau carnea de porc ,1/2 cana vin alb, rosiile,dafin, 1 lingura de zahar si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic.
- Dupa aproximativ 30min, sau cand carnea e fiarta bine, adaugam conserva de fasole alba si mai lasam sa dea cateva clocote.
- La sfarsit, adaugam marar si patrunjel si o condimentam dupa gust cu sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Cokar baro
Cat rozmarin sefa? Nu e prea mult 2 foi de dafin?
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!!