Tocanita de pui/porc cu fasole alba

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Intr-o oala, prajim putin in ulei usturoiul zdrobit si ceapa taiata marunt.
  • Adaugam baconul taiat bucati. Cand baconul e prajit, adaugam pulpitele de pui taiate bucati mici, sau carnea de porc ,1/2 cana vin alb, rosiile,dafin, 1 lingura de zahar si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic.
  • Dupa aproximativ 30min, sau cand carnea e fiarta bine, adaugam conserva de fasole alba si mai lasam sa dea cateva clocote.
  • La sfarsit, adaugam marar si patrunjel si o condimentam dupa gust cu sare si piper.
AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Cokar baro

Cat rozmarin sefa? Nu e prea mult 2 foi de dafin?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!!!!

abuz