Tocanita cu ciuperci si carne de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Carnea de pui se pune la fiert in cca 750 ml apa rece,cand da in primul clocot se spumeaza si se adauga 1/2 lingura de condiment de legume deshidratate si lasam sa fiarba bine apoi oprim focul.
- Se scoate carnea din supa apoi se prajeste bine in ulei,iar dupa ce s-a rumenit bine ,se scoate pe o farfurie.
În uleiul si se prajeste ciupercile friter de carne, ardei verde, curat și felie cu ceapa tocata si felii subțiri până bine inmuiat, apoi se adauga legumele rămase și un pic de piper condimente.
- În cele din urmă, se adaugă ardeii, după semințe și se taie în bucăți mici și se adaugă pasta de tomate.
Supa ramasa se toarna si ea peste legume,oprind o lingura de supa , sa dezlegam cu ea lingura de faina,amestecand usor.
Se adauga si carnea prajita si lingura de faina dezlegata cu supa .
Lasam sa fiarba 10 minute,la foc mic,amestecand usor sa nu se lipeasca.- Se opreste focul si se presara mararul tocat marunt.
Facultativ se pot baga si 2 foi de dafin,pentru cei ce iubesc aroma lui.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
AdelaChircu
Delicios!
am gătit această rețetă
anonymous
F buna
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Superba reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Varza
am gătit această rețetă
anonymous
Cam confuza prezentarea, vezi etapele 3 si 4.
anonymous
Traducere automată -tip Google. Și postatorul rețetei nu avut bunul simț să corecteze. Ex:”În uleiul si se prajeste ciupercile friter de carne,...”
Catastrofal, bătaie de joc la adresa cititorilor.
anonymous
Mai intai invata sa te exprimi si dupa aceea poti sa postezi retete
F
felicia_g2015
Prepar frecvent, pentru ca este se prepara rapid, este o mancare foarte sanatoasa si gustoasa.
anonymous
Faina,super dar,cum o gustam?
Punctează această reţetă