Tocanita de ciuperci cu carne de pui
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete potrivite.
In putin ulei de masline am calit ceapa pana a devenit translucida.Cu ceapa am calit si cubuletele de pui.Morcovul taiat cubulete mici l-am calit cu ceapa si puiul apoi am adaugat ciupercile.Ciupercile lasa apa asa ca am mai adaugat doar o jumatate de cana.
Am acoperit cratita cu un capac sa se inabuse pentru 5 minute apoi am luat capacul sa scada apa. Se fac foarte repede asa ca dupa 15 minute am adaugat bulionul si am mai tinut pe foc inca 10 minute.
Se poate adauga putin faina daca va place sosul mai legat.Mie mi-a fost suficient de legat datorita bulionului.
Cand am fost gata am adaugat mararul tocat marunt.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
09/10/2016
Am inlocuit bulionul cu.. ardei capia rosu + gogosar+telina(foi) + suc de rosii dulce
am gătit această rețetă
03/06/2015
Acum o sa pregatesc reteta ,multumesc si pt. comentarii *cu usturoi) sint de prisos.intre timp am gatit este super tare cu putin usturoi.
am gătit această rețetă
D
07/05/2015
Eu, pun si usturoi ,nu uita merge de minuni dar, fara de faina.
parerea mea.
am gătit această rețetă
28/04/2015
Am preparat de multe ori aceasta reteta doar ca eu adaug si putin usturoi e super.
am gătit această rețetă
