Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete potrivite. In putin ulei de masline am calit ceapa pana a devenit translucida.Cu ceapa am calit si cubuletele de pui.Morcovul taiat cubulete mici l-am calit cu ceapa si puiul apoi am adaugat ciupercile.Ciupercile lasa apa asa ca am mai adaugat doar o jumatate de cana. Am acoperit cratita cu un capac sa se inabuse pentru 5 minute apoi am luat capacul sa scada apa. Se fac foarte repede asa ca dupa 15 minute am adaugat bulionul si am mai tinut pe foc inca 10 minute. Se poate adauga putin faina daca va place sosul mai legat.Mie mi-a fost suficient de legat datorita bulionului. Cand am fost gata am adaugat mararul tocat marunt. Pofta buna!
Comentarii (127):
Super buna
Am inlocuit bulionul cu.. ardei capia rosu + gogosar+telina(foi) + suc de rosii dulce
Foarte gustoasa aceasta reteta merita probata
Super bun !!!
Acum o sa pregatesc reteta ,multumesc si pt. comentarii *cu usturoi) sint de prisos.intre timp am gatit este super tare cu putin usturoi.
F buna!
Eu, pun si usturoi ,nu uita merge de minuni dar, fara de faina.
parerea mea.
Am preparat de multe ori aceasta reteta doar ca eu adaug si putin usturoi e super.
Ok
Eu cred ca ajunge bulionul . . .