Tocanita de pui cu ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Spalam ceapa , morcovul , le tocam marunt si le punem la calit intr-o ling de ulei. Ciupercile le spalam , le strecuram si le adaugam peste ceapa si morcov.
- Le lasam putin sa se caleasca si adaugam apa peste. Punem si pulpele si le lasam sa fiarba.
- Dupa ce au fiert , potrivim de sare si piper si adaugam smantana. Mai lasam putin la foc mic.Presaram patrunjel verde pe deasupra si servim cu mamaliguta.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 523Kcal
- Carbo: 7.2g
- Grăsimi: 24.6g
- Grăsimi sat.: 13g
- Proteine: 68.6g
- Fibre: 1.4g
- Zahăr: 7g
- ProPoints: 13
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (416g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pofta buna !
anonymous
Merge si cu un ardei tocat marunt...:)
anonymous
Fffffffffffff bun
anonymous
Deliciosssss
anonymous
Foarte buna
anonymous
DELICIOS
anonymous
O mancare foarte gustoasa...