Tocanita de pui cu ciuperci

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min
524 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Spalam ceapa , morcovul , le tocam marunt si le punem la calit intr-o ling de ulei. Ciupercile le spalam , le strecuram si le adaugam peste ceapa si morcov.
  • Le lasam putin sa se caleasca si adaugam apa peste. Punem si pulpele si le lasam sa fiarba.
  • Dupa ce au fiert , potrivim de sare si piper si adaugam smantana. Mai lasam putin la foc mic.Presaram patrunjel verde pe deasupra si servim cu mamaliguta.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 523Kcal
  • Carbo: 7.2g
  • Grăsimi: 24.6g
  • Grăsimi sat.: 13g
  • Proteine: 68.6g
  • Fibre: 1.4g
  • Zahăr: 7g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (416g)
MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pofta buna !

abuz

anonymous

Merge si cu un ardei tocat marunt...:)

abuz

anonymous

Fffffffffffff bun

abuz

anonymous

Deliciosssss

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

DELICIOS

abuz

anonymous

O mancare foarte gustoasa...

abuz