Tocanita de ceapa cu carne de pui
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa.
- Se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste.
- Se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin . Se mai fierbe 10-15 minute
- Se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa.
- Se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora . Se condimenteaza dupa gust.
- Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
06/12/2013
Excelent si maine 07-12-2013 am sa fac o tocanita ca asta care nu are cum sa fie rea
am gătit această rețetă
28/02/2013
O sa incerc aceasta reteta desi sunt in dubii cu cantitatea de apa sunt curios daca mai ramane ceva dupa ce se evapora 2 litri de apa?