Petitchef

Tocanita de ceapa cu carne de pui

Felul principal
3 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa.
  • Se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste.
  • Se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin . Se mai fierbe 10-15 minute
  • Se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa.
  • Se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora . Se condimenteaza dupa gust.
  • Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.


Poze

Tocanita de ceapa cu carne de pui
Tocanita de ceapa cu carne de pui - poza 2

Întrebări:




Comentarii (15):

06/12/2013

Excelent si maine 07-12-2013 am sa fac o tocanita ca asta care nu are cum sa fie rea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/06/2013

Perfecta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/01/2015

EXCELENTA FOARTE GUSTOASA

(0) (0) Abuz
30/01/2014

Este ffff gustoasa cu mamaliga

(0) (0) Abuz
08/10/2013

Comentariul tău:ptr un barbat OK ,DE FACUT multam

(0) (0) Abuz
01/09/2013

Bunà

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Super reteta multa sanatate celui care a postato

(0) (0) Abuz
18/05/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
28/02/2013

O sa incerc aceasta reteta desi sunt in dubii cu cantitatea de apa sunt curios daca mai ramane ceva dupa ce se evapora 2 litri de apa?

(0) (0) Abuz
16/01/2013

Super bunaaaaaaaaaaaa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
5 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează