Tocanita de ceapa cu carne de pui
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa.
- Se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste.
- Se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin . Se mai fierbe 10-15 minute
- Se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa.
- Se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora . Se condimenteaza dupa gust.
- Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent si maine 07-12-2013 am sa fac o tocanita ca asta care nu are cum sa fie rea
am gătit această rețetă
anonymous
Perfecta
am gătit această rețetă
anonymous
EXCELENTA FOARTE GUSTOASA
anonymous
Este ffff gustoasa cu mamaliga
anonymous
Comentariul tău:ptr un barbat OK ,DE FACUT multam
anonymous
Bunà
anonymous
Super reteta multa sanatate celui care a postato
anonymous
Foarte buna
anonymous
O sa incerc aceasta reteta desi sunt in dubii cu cantitatea de apa sunt curios daca mai ramane ceva dupa ce se evapora 2 litri de apa?
anonymous
Super bunaaaaaaaaaaaa
Punctează această reţetă