Tocanita de ceapa cu carne de pui

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa.
  • Se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste.
  • Se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin . Se mai fierbe 10-15 minute
  • Se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa.
  • Se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora . Se condimenteaza dupa gust.
  • Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.

Punctează această reţetă

IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent si maine 07-12-2013 am sa fac o tocanita ca asta care nu are cum sa fie rea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Perfecta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENTA FOARTE GUSTOASA

abuz

anonymous

Este ffff gustoasa cu mamaliga

abuz

anonymous

Comentariul tău:ptr un barbat OK ,DE FACUT multam

abuz

anonymous

Bunà

abuz

anonymous

Super reteta multa sanatate celui care a postato

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

O sa incerc aceasta reteta desi sunt in dubii cu cantitatea de apa sunt curios daca mai ramane ceva dupa ce se evapora 2 litri de apa?

abuz

anonymous

Super bunaaaaaaaaaaaa

abuz
  • pagina 1 / 2