Tocanita de ceapa cu pui

Ingrediente
8
INGREDIENTE:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- 1.Se curata ceapa si se spala.Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant.Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie.
2.Ceapa curatata si spalata se taie cubulete sau se da pe razatoare.Se caleste in cele 3 linguri de ulei.Cand a devenit sticloasa si transparenta se adauga carnea rumenita.
3.Se pune sucul de rosii si rosiile decojite si tocate sau mixate prin blender.Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.In timp ce fierbe se adauga cateva boabe de piper si frunze de dafin.Se sareaza dupa gust.
4.Cand s-a fiert ceapa,se adauga verdeata.Merge foarte bine cu castraveti sau gogosari acrii.
Întrebări
Carnea de pui se fierbe inainte?
Buna seara.Nu carnea de pui nu se fierbe,se rumeneste in ulei,pana devine aurie,adica o prajim dar nu pana se arde.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/09/2020
Buna ziua,călim carnea de pui,o dam deoparte apoi se undeste ceapa și când e aproape aurie se pune carnea?
am gătit această rețetă
Andreea Bolba,
12/12/2018
Si eu gatesc aceasta reteta numai ca pun si cartofi...
am gătit această rețetă
04/10/2014
Genial, genial, genial! Imi aminteste de copilarie :)
am gătit această rețetă