Tocanita cu carne de vita si ciuperci
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Pulpa de vita se taie cubulete, se amesteca cu costita si se aseaza in Vasul Roman.Se introduce Vasul la cuptor aproximativ 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor cu carnea de vita.
- Se pregateste ceapa.Se pregateste usturoiul.
Se pregatesc ciupercile.Se feliaza ciupercile.Se scoate Vasul Roman de la cuptor. - Se amesteca in Vasul Roman: carnea, ciupercile, ceapa, usturoiul si condimentele naturale si facultativ se adauga 4 linguri de ulei si se introduce Vasul la cuptor circa 45 de minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
- Se adauga sosul de rosii si se introduce din nou Vasul la cuptor, dar de data aceasta fara capac.Dupa aproximativ 20 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/09/2013
Desi ia destul de mult timp sa o gatesti, merita din plin!!!
am gătit această rețetă