Tocanita cu carne de vita si ciuperci

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Pulpa de vita se taie cubulete, se amesteca cu costita si se aseaza in Vasul Roman.Se introduce Vasul la cuptor aproximativ 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor cu carnea de vita.
  • Se pregateste ceapa.Se pregateste usturoiul.
    Se pregatesc ciupercile.Se feliaza ciupercile.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Se amesteca in Vasul Roman: carnea, ciupercile, ceapa, usturoiul si condimentele naturale si facultativ se adauga 4 linguri de ulei si se introduce Vasul la cuptor circa 45 de minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Se adauga sosul de rosii si se introduce din nou Vasul la cuptor, dar de data aceasta fara capac.Dupa aproximativ 20 de minute.
FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

01/09/2013

Desi ia destul de mult timp sa o gatesti, merita din plin!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/12/2013

E tare buna

(0) (0) abuz
21/11/2013

Imi place cum arata,sigur este gustoasa.

(0) (0) abuz
16/11/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
03/10/2013

Comentariul tău:un deliciu

(0) (0) abuz
02/10/2013

Veau sa fac si eu si apoi mai vedem

(0) (0) abuz
25/07/2013

Mmm ce bine arata!

(0) (0) abuz
07/04/2012

Arata super

(0) (0) abuz