Pulpa de vita se taie cubulete, se amesteca cu costita si se aseaza in Vasul Roman.Se introduce Vasul la cuptor aproximativ 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor cu carnea de vita.
Se pregateste ceapa.Se pregateste usturoiul. Se pregatesc ciupercile.Se feliaza ciupercile.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
Se amesteca in Vasul Roman: carnea, ciupercile, ceapa, usturoiul si condimentele naturale si facultativ se adauga 4 linguri de ulei si se introduce Vasul la cuptor circa 45 de minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
Se adauga sosul de rosii si se introduce din nou Vasul la cuptor, dar de data aceasta fara capac.Dupa aproximativ 20 de minute.
Comentarii:
Desi ia destul de mult timp sa o gatesti, merita din plin!!!
E tare buna
Imi place cum arata,sigur este gustoasa.
Foarte buna
Comentariul tău:un deliciu
Veau sa fac si eu si apoi mai vedem
Mmm ce bine arata!
Arata super