Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște

Aperitiv
20 porții
Foarte ușor
45 min

Nimic mai bun decât un foitaj pentru aperitiv pentru a începe masa! Dar când se apropie Paștele, îi dăm un aspect de morcovi (doar pentru a le mulțumi iepurașilor de Paște că ne-au adus un munte de ouă de ciocolată!). Vă arătăm trucul nostru super ușor pentru a face conuri de foitaj și mai ales, vă împărtășim rețeta pentru cremă.


Ingrediente

20

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min


Observații

Cu ce ​​pot înlocui brânza de capră?
Puteți înlocui crema de brânza de capră cu cremă de brânză clasică.

Cu ce ​​pot înlocui roșiile uscate la soare?
Poți înlocui roșiile uscate cu morcovi rași, de exemplu dacă vrei ca această rețetă să rămână vegetariană. În caz contrar, adăugați ton sau șuncă.

Cât timp pot păstra acest preparat?
Puteți păstra acest preparat timp de 4-5 zile într-un recipient ermetic la frigider.

Pot să congelez aceste produse de patiserie?
Desigur, puteți congela aceste produse de patiserie pentru a le mânca mai târziu! Vă recomandăm să înghețați doar conul de foitaj, astfel încât să îl puteți reîncălzi la cuptor și să îl păstrați crocant. Puteți apoi să îl ornați.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+