Nimic mai bun decât un foitaj pentru aperitiv pentru a începe masa! Dar când se apropie Paștele, îi dăm un aspect de morcovi (doar pentru a le mulțumi iepurașilor de Paște că ne-au adus un munte de ouă de ciocolată!). Vă arătăm trucul nostru super ușor pentru a face conuri de foitaj și mai ales, vă împărtășim rețeta pentru cremă.
Cu ce pot înlocui brânza de capră? Puteți înlocui crema de brânza de capră cu cremă de brânză clasică.
Cu ce pot înlocui roșiile uscate la soare? Poți înlocui roșiile uscate cu morcovi rași, de exemplu dacă vrei ca această rețetă să rămână vegetariană. În caz contrar, adăugați ton sau șuncă.
Cât timp pot păstra acest preparat? Puteți păstra acest preparat timp de 4-5 zile într-un recipient ermetic la frigider.
Pot să congelez aceste produse de patiserie? Desigur, puteți congela aceste produse de patiserie pentru a le mânca mai târziu! Vă recomandăm să înghețați doar conul de foitaj, astfel încât să îl puteți reîncălzi la cuptor și să îl păstrați crocant. Puteți apoi să îl ornați.