Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște

Aperitiv
Foarte ușor
45 min

Nimic mai bun decât un foitaj pentru aperitiv pentru a începe masa! Dar când se apropie Paștele, îi dăm un aspect de morcovi (doar pentru a le mulțumi iepurașilor de Paște că ne-au adus un munte de ouă de ciocolată!). Vă arătăm trucul nostru super ușor pentru a face conuri de foitaj și mai ales, vă împărtășim rețeta pentru cremă.

Ingrediente

20

Materiale

  • folie de aluminiu

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 1Tăiați aluatul foitaj în fâșii de aproximativ 1 cm lățime. Ies cam 16 fâșii dintr-un foitaj dreptunghiular.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 2Tăiați pătrate din folia de aluminiu și împăturiți-le în 4. Apoi formați conuri, rulându-le.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 3Înfășurați o fâșie de aluat foitaj în jurul unui con de aluminiu și repetați procedeul cu toate fâșiile.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 4Aranjați conurile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu gălbenuș și coaceți 15 minute la 180°C.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 5Între timp, tăiați roșiile uscate în bucăți mici și amestecați-le cu brânză de capră. Transferați amestecul într-o pungă.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 6Scoateți folia de aluminiu de pe conuri rotindu-le pentru a le desface mai ușor. Umpleți conurile cu amestecul de brânză + roșii uscate.
  • Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - Preparare etapa 7Puneți o frunză de pătrunjel în vârf pentru a forma morcovi mici și voilà!

Punctează această reţetă

Observații

Cu ce ​​pot înlocui brânza de capră?

Puteți înlocui crema de brânza de capră cu cremă de brânză clasică.

Cu ce ​​pot înlocui roșiile uscate la soare?

Poți înlocui roșiile uscate cu morcovi rași, de exemplu dacă vrei ca această rețetă să rămână vegetariană. În caz contrar, adăugați ton sau șuncă.

Cât timp pot păstra acest preparat?

Puteți păstra acest preparat timp de 4-5 zile într-un recipient ermetic la frigider.

Pot să congelez aceste produse de patiserie?

Desigur, puteți congela aceste produse de patiserie pentru a le mânca mai târziu! Vă recomandăm să înghețați doar conul de foitaj, astfel încât să îl puteți reîncălzi la cuptor și să îl păstrați crocant. Puteți apoi să îl ornați.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: