Petitchef

Tocanita de vita cu ciuperci si legume

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune ulei intr-un vas termorezistent, adaugam legumele(morcov+ardei+ceapa) tocate, condimentam.
    Adaugam ciupercile, bucatile de carne, condimente.. Urmeaza sosul de rosii.
    dam la cuptor pt 30 min.
    Servim cu piure de cartofi.


Poze

Tocanita de vita cu ciuperci si legume
Tocanita de vita cu ciuperci si legume - poza 2

Întrebări:




Comentarii (20):

03/12/2016

Arata bine . Inca nu le-am gustat dar sper ca sunt bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2013

Buna,buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2020

Asta e bataie de joc. S-o mancati voi. Carnea este beton, nu se poate mesteca.

(0) (0) Abuz
26/01/2015

Reteta asta sper ca e o gluma.

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/03/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
08/02/2014

Wow ce simplu e.si ce bine arata

(0) (0) Abuz
18/09/2013

Arata super

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Carnea de vita trebuie facuta bine , asta nu este beefsteak , iar vinul lipseste din sos . Mai incercati o data .

(0) (0) Abuz
26/03/2013

Kjekjfneji

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează