Tocanita din maruntaie de pui

Tocanita din maruntaie de pui
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se adauga peste carne.
  • Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.
  • Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.
  • Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.
  • Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

abuz

anonymous

Maruntaie de pui? Se pun si matele?

abuz