-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Muraturi
-
Tocanita din maruntaie de pui
Tocanita din maruntaie de pui
Preparare
-
Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se adauga peste carne.
-
Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.
-
Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.
-
Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.
-
Condimentam cu sare si piper.
-
Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Maruntaie de pui? Se pun si matele?