Petitchef

Tocanita de iarna (de post)

Felul principal
4 porții
15 min
45 min
Foarte ușor
210 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.6 (0.15€/porție)

Preparare

  • Din orezul spalat si muiat in apa calduta, ceapa taiata marunt si calita, un pahar de apa (se mai adauga la fiert daca este necesar) si 50 ml de ulei se face un pilaf clasic.
  • Dupa ce pilaful este fiert si ati pus in el si un pic de sare, piper si verdeata, adaugati cateva linguri de zacusca, sau continutul unui borcan de 400 g si mai lasati sa dea cateva clocote. Mai potriviti de sare daca e cazul, iar la urma, daca doriti, adaugati cateva masline. Serviti simplu, sau cu salata de sezon.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 210Kcal
  • Carbo: 46.2g
  • Grăsimi: 0.6g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 4.8g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 0.1g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (60g)


Întrebări:

Detaliaza reteta de zacusca cu legume crude. Chiar sunt foarte curios cum se prepara.

Răspuns:

Reteta respectiva se afla integral aici: www.retete-vechi-si-noi.info/2011/08/zacusca-din-legume-crude.html




Comentarii:

29/01/2017

De ce spui "muiat" in loc de inmuiat? Te gandeai cumva la "muie"? Si ai grija sa nu-ti intre o musca undeva, ca nu mai e de post!

(0) (0) Abuz
29/01/2017

N-am auzit pana acum de zacusca din legume crude, poate ne explici cum faci o asemenea zacusca.

(0) (0) Abuz
29/01/2017

Cum e zacusca din legume crude ?

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Supeeer!

(0) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 08/12/2011

Interesanta ...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează