Petitchef

Tocanita de ciuperci de post

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se pune la prajit in uleiul incins. Se adauga ciupercile si se prajesc in continuare.
  • Se adauga sosul de rosii sau rosiile curatate si se lasa sa fiarba la foc mic 15 minute pana se ingroasa. Se condimenteaza cu sare si piper si cu patrunjel proaspat sau uscat.


Întrebări:




Comentarii (46):

08/04/2021

Foarte gustoasă!!!!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
ovidiu, 05/12/2018

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
20/05/2016

Foarte gustoasa ;)

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
04/11/2015

F buna bv bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
19/09/2015

Foarte apetisanta

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
18/06/2015

Bine pa

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
28/02/2015

O reteta delicioasa

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
09/01/2015

Delicioasa !

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
26/04/2014

E delicioasa foarte buna

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
20/03/2014

Excelent!!!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează