Spalam pulpele.Dovleceii ii spalam si ii curatam de coaja, dupa care ii taiem cubulete. Ceapa si ardeiul gras le tocam marunt dupa care le calim intr-o tigaie cu putin ulei.
Adaugam si dovleceii si ii calim pana se moaie. Punem pulpele taiate si acoperim cu apa.Le lasam 20 min sa fiarba dupa care adaugam ceapa verde tocata marunt si mararul si potrivim de sare si piper.
Este foarte gustoasa dar as sugera, daca nu te superi cumva, ca pulpele sa fie primele puse in tigaie(cratita) sa se parpaleasca putin, apoi ceapa, ardeiul si ultimul dovlecelul. Spun asta pentru ca chiar daca puiul se gateste repede tot ii trebuie 30-45min ca sa fie patruns bine iar dovlecelul fierbe cel mai repede, in 15-20min e gata. Si iti mai dau o sugestie : arunca in cratita si 2-3 catei de usturoi tocati; merg foarte bine cu dovleceii.
Comentarii:
Este foarte gustoasa dar as sugera, daca nu te superi cumva, ca pulpele sa fie primele puse in tigaie(cratita) sa se parpaleasca putin, apoi ceapa, ardeiul si ultimul dovlecelul. Spun asta pentru ca chiar daca puiul se gateste repede tot ii trebuie 30-45min ca sa fie patruns bine iar dovlecelul fierbe cel mai repede, in 15-20min e gata. Si iti mai dau o sugestie : arunca in cratita si 2-3 catei de usturoi tocati; merg foarte bine cu dovleceii.
Delicios
Imi place