Tocanita de pulpe de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire20 min
  • Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine si o prepar.Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea.
  • In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul. Se serveste cu muratura si mamaliguta.
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Si eu am facut de vreo 4 ori si a iesit foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Rantaji se spune nu slobozealã .Cuvantul ãsta a stricat toatã rețeta .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O idee buna

abuz

anonymous

Foarte buna am facut de 2ori

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte bună

abuz

anonymous

Inka nu am incercat dar pare sa aiba un guts minunat! chiar acuma ma duc si eu sa incerc sa fac la fel!

abuz

anonymous

Este delicioasa

abuz