Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine si o prepar.Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea.
In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul. Se serveste cu muratura si mamaliguta.
Comentarii:
Si eu am facut de vreo 4 ori si a iesit foarte buna
Rantaji se spune nu slobozealã .Cuvantul ãsta a stricat toatã rețeta .
O idee buna
Foarte buna am facut de 2ori
Super
Foarte bună
Inka nu am incercat dar pare sa aiba un guts minunat! chiar acuma ma duc si eu sa incerc sa fac la fel!
Este delicioasa