Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Curatam pieptul de curcan, si il portionam cuburi.
- Spalat si curatam, daca e cazul, ciupercile pe care apoi le taiam in bucati.
- In uleiul incins prajim, pana la rumenire, pieptul de curcan.
- Adaugam ceapa taiata marunt pe care o calim 2-3 minute.
- Adaugam ciupercile, punem capac la tigaie si gatim timp de 15 minute.
- Cand incepe zeama lasata de ciuperci sa se evapore, adaugam apa si mai fierbem timp de 15 minute.
- Adaugam mararul si smantana pe care le amestecam.
- Condimentam si mai gatim timp de 1 minut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Laura
Am încercat rețetă este super bună!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte faina reteta..merge perfect pentru o sesiune de gatit in camin pe la 2 noapte..Usor si gusot :) Nice Job
am gătit această rețetă
anonymous
Am mai adaugat la sfarsit si un morcov razuit :)
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE, FOARTE BUNA. Am avut reticiente in privinta adaugarii mararului, dar am zis ca merita incercat. Si a meritat. O recomand cu caldura.
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios
anonymous
Am incercat si a iesit super. O idee foarte buna
anonymous
Ok
anonymous
Acum o incerc
anonymous
Foarte gustos s-a primit! merci mult de ideie!!!
anonymous
Foarte buna