Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam pieptul de curcan, si il portionam cuburi.
  • Spalat si curatam, daca e cazul, ciupercile pe care apoi le taiam in bucati.
  • In uleiul incins prajim, pana la rumenire, pieptul de curcan.
  • Adaugam ceapa taiata marunt pe care o calim 2-3 minute.
  • Adaugam ciupercile, punem capac la tigaie si gatim timp de 15 minute.
  • Cand incepe zeama lasata de ciuperci sa se evapore, adaugam apa si mai fierbem timp de 15 minute.
  • Adaugam mararul si smantana pe care le amestecam.
  • Condimentam si mai gatim timp de 1 minut.
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Laura

Am încercat rețetă este super bună!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte faina reteta..merge perfect pentru o sesiune de gatit in camin pe la 2 noapte..Usor si gusot :) Nice Job

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am mai adaugat la sfarsit si un morcov razuit :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

FOARTE, FOARTE BUNA. Am avut reticiente in privinta adaugarii mararului, dar am zis ca merita incercat. Si a meritat. O recomand cu caldura.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Am incercat si a iesit super. O idee foarte buna

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Acum o incerc

abuz

anonymous

Foarte gustos s-a primit! merci mult de ideie!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2