-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu marar
-
Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar
Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar
-
(4.7/5 - 129 voturi)
-
15
-
37
Preparare
-
Curatam pieptul de curcan, si il portionam cuburi.
-
Spalat si curatam, daca e cazul, ciupercile pe care apoi le taiam in bucati.
-
In uleiul incins prajim, pana la rumenire, pieptul de curcan.
-
Adaugam ceapa taiata marunt pe care o calim 2-3 minute.
-
Adaugam ciupercile, punem capac la tigaie si gatim timp de 15 minute.
-
Cand incepe zeama lasata de ciuperci sa se evapore, adaugam apa si mai fierbem timp de 15 minute.
-
Adaugam mararul si smantana pe care le amestecam.
-
Condimentam si mai gatim timp de 1 minut.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (15):
Am încercat rețetă este super bună!
Foarte faina reteta..merge perfect pentru o sesiune de gatit in camin pe la 2 noapte..Usor si gusot :) Nice Job
Am mai adaugat la sfarsit si un morcov razuit :)
FOARTE, FOARTE BUNA. Am avut reticiente in privinta adaugarii mararului, dar am zis ca merita incercat. Si a meritat. O recomand cu caldura.
Delicios
Am incercat si a iesit super. O idee foarte buna
Ok
Acum o incerc
Foarte gustos s-a primit! merci mult de ideie!!!
Foarte buna