Tocanita de cartofi cu costita afumata!
Ingrediente
Preparare
- Costita se taie felii mai groase, mai subtiri ceapa se pune la calit intr-o lingura de ulei, iar cand devine sticloasa se adauga costita se parpolesc putin impreuna apoi se adauga cartofii se adauga apa doar cat sa acopere .
- Se adauga foile de lauri cand incepe apa sa fiarba se adauga morcovii congelati daca puneti crud, il puneti la fiert o data cu cartofii.
- Cand cartofii sunt pe jumatate fierti se adauga 2 linguri de bulion se amesteca bine sa se dizolve se adauga boiaua, piperul.
- Cand mancarea e gata se adauga usturoiul dat prin razatoare si verdeatza tocata marunt! se acopera cu un capac pret de 5-10 min.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Alin
Super!
Marian
Pentru nairdas..Esti penibil rau.te bagi in seama ca OB-ul in pasarica..
anonymous
UN DELICIU
George
Fb ....
Neny
Apa se pune cat sa acopere cartofi! Ptr domnu de jos :)))
anonymous
Super
nairdas
Adulutza !!!
De ce te alintzi ??? Tzi-au murit laudatorii ???
1. Costitza afumata de porc, de oaie, de ... ???
2. De ce postezi retzete traduse prin Google Translate ???
3. Dafinul nu se potriveste cu porcul/oaia/vita. Mai cauta alte condimente. Daca esti capabila.
4. "Cand mancarea e gata se adauga ..." . Cand "e gata" ???
5. Pune mana si gateste. Dupa aceea mai posteaza. Vorbim.
6. Esti patetica. Retzeta este jalnica. Cu toate ca este foarte simpla/banala. Tzi-a gatit-o bunicutza sau mamica. dar, tu ???????????????????
anonymous
Cata apa in plm..specifica sa stie lumea cantitatile.
anonymous
Foarte buna
anonymous
Excelent!..Yummy!
Punctează această reţetă