Petitchef

TOCANITA DE CARTOFI SI OUA

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tecile spalate le curat de codite si le tai cam de 4-5 cm marime. Cartofi ii curat si ii tai felii mai marisoare. Le pun la fiert in apa, . Le las sa fiarba 15 minute.
  • Intre timp pregatesc o omleta din cele doua oua si faina, dupa care le tai cam de 3 cm marime. Dupa ce a trecut cele 15 minute adaug pasta de rosii, omleta taiata, usturoiul pisat, mirodeniile, uleiul, sare dupa gust si completez cu apa. Intoduc in cuptor si coc cam 40 minute la 220ºC.
  • E gata de servit, bineinteles am servit cu painica facuta in casa. De servit sfatuiesc sa se serveasca imediat, deci calda si proaspata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur 6 altfel de oua 6 altfel de oua

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează