Mini aperitive din foitaj - pentru un aperitiv minunat!
Pentru un aperitiv improvizat sau o notă de casă pentru bufetul dvs., aceste mușcături din foitaj sunt perfecte! :) Ușor de preparat, acestea combină dulceața cremei de brânză, aciditatea roșiilor uscate la soare, aroma pesto-ului și crocantul măslinelor. Sunt genul de delicatese pe care le vei mânca fără să numeri caloriile... Cu nota lor crocantă, aurie și pufoasă, sunt perfecte pentru orice ocazie. În plus, le poți personaliza în funcție de gusturile tale! O rețetă rapidă care garantează de fiecare dată un aperitiv reușit ;)
Ingrediente
Materiale
- Furculiță
- Pensulă
- Cuțit
Rețete inrudite
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Preparare
- Se așază foitajul dreptunghiular pe o tavă de copt și se unge cu crema de brânză proaspătă.
Se condimentează cu sare și piper. - Se acoperă cu al doilea foitaj.
- Se decupează pătrate din aluat.
* Folosiți-vă mâinile! Acestea vor fi de aproximativ 3 degete. - Se fac rondele în pătrate și se înțeapă cu o furculiță.
- Se ung cu ou bătut.
- Se așează umpluturile în centrul foii de patiserie: măsline, roșii uscate la soare și pesto.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
- Și acum este gata!
Observații
Cât timp se păstrează aceste produse de patiserie?
Se păstrează timp de 3 zile la frigider, într-un recipient etanș.
Cu ce pot înlocui cremă de brânza?
O puteți înlocui cu o altă brânză tartinabilă (brânză proaspătă de capră, de exemplu) sau cu un sos pesto la alegere.
Pot înlocui măslinele și roșiile uscate?
Poți pune toppingul pe care îl dorești!
Pot congela aceste plăcinte pufoase?
Da, le puteți prepara în avans și le puteți congela!