Tarta de zmeura cu crema de migdale

Desert
10 porții
Foarte ușor
40 min

Un melanj gastronomic; aciditatea zmeurei se potriveste perfect cu dulceata migdalelor


Ingrediente

10

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Petitchef_ro, 30/05/2017

Pâte sablée este cel mai bun si rafinat aluat dintre aluaturile fragede frantuzesti si este baza perfecta pentru placinte, tarte cu fructe, cu crema de vanilie sau cu ciocolata. Difera de celelate aluaturi fragede (Pâte brisée si Pâte sucrée) prin modul de preparare, in sensul ca untul este incorporat in celelalte ingrediente prin sablare si nu prin framantare, astfel, bucatelele mici de unt vor fi acoperite de faina in amestec cu zahar, fara a fi omogenizate.
Inainte de a fi intins pe tava, aluatul pâte sablée trebuie obligatoriu lasat 30 min – 1 ora la frigider.

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
crunti, 21/06/2020

Păcat de rețetă... Nu ne explică corect nimic...

(1) (0) abuz
gabi bekai, 20/06/2020

Pâte sablée adica aluat sfaramicios

(0) (0) abuz
Crys, 30/05/2017

Ne-am dat naibi,nu mai vb romaneste si nici nu mai folosim prod autohtone,, varza!!!

(0) (0) abuz
rodica_s2015_1, 30/05/2017

Nu am inteles nimic din aceasta reteta,in primul rand ce este "un pâte sablée "eu sunt mai in varsta si nu am auzit de asa ceva,poate ma lamuriti dv.

(0) (0) abuz
30/05/2017

Oko

(0) (0) abuz



+