Tocanita de galbiori cu piept de pui

O tocanita din cele mai bune ciuperci pe care le-am consumat eu pana acuma.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Am calit cca 5 min cepele mari si tocate, am adaugat cam ardeii grasi tocati, apoi galbiorii scosi din congelator si am mai adaugat putina apa si am lasat la fiert cca 15 minute.
- Am scos carnea de pe pieptul de pui si am taiat-o in cuburi mai mari.
- Cand ciupercile sunt fierte pe jumatate, se adauga si carnea si se lasa pe foc pana sunt fierte ciupercile si pieptul de pasare.
- Se condimenteaza cu sare, piper si un condiment pentru tocanite.
- La final am adaugat 4 linguri de smantana si am lasat sa mai fiarba 5 minute si gata
- Se serveste cu mamaliguta
- Pofta buna!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Se mai numesc si "urechiusi" in unele zone ale tarii.
anonymous
Ce sunt aia "galbiori"???????
anonymous
Excelenta

delia rodica
Multumesc
anonymous
Foarte delicios