Tocanita de galbiori cu piept de pui

Tocanita de galbiori cu piept de pui
Altele
4 porții
Ușor
1 h 10 m

O tocanita din cele mai bune ciuperci pe care le-am consumat eu pana acuma.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Am calit cca 5 min cepele mari si tocate, am adaugat cam ardeii grasi tocati, apoi galbiorii scosi din congelator si am mai adaugat putina apa si am lasat la fiert cca 15 minute.
  • Am scos carnea de pe pieptul de pui si am taiat-o in cuburi mai mari.
  • Cand ciupercile sunt fierte pe jumatate, se adauga si carnea si se lasa pe foc pana sunt fierte ciupercile si pieptul de pasare.
  • Se condimenteaza cu sare, piper si un condiment pentru tocanite.
  • La final am adaugat 4 linguri de smantana si am lasat sa mai fiarba 5 minute si gata
  • Se serveste cu mamaliguta
  • Pofta buna!!!
delia rodicaDelia rodica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Se mai numesc si "urechiusi" in unele zone ale tarii.

abuz

anonymous

Ce sunt aia "galbiori"???????

abuz

anonymous

Excelenta

abuz
delia rodica

delia rodica

Multumesc

abuz

anonymous

Foarte delicios

abuz